Wisdom forlenget kontrakten

Andre Wisdom har i dag underskrevet en kontraktsforlengelse med Liverpool FC. Klubben opplyser ikke om når den nye avtalen går ut.

Liverpool FC melder i formiddag at Andre Wisdom har underskrevet en kontraktsforlengelse med klubben. Det blir ikke opplyst om når den nye avtalen utløper, men Damien Comolli er fornøyd med at 18-åringen har signert.

- Vi er fornøyd. Han hadde en fantastisk utvikling forrige sesong. Han var her på Melwood med førstelaget i noen uker mot slutten av sesongen, og gjorde det veldig bra på treninge og var involvert med førstelaget, sier Comolli til Liverpoolfc.tv.

- Han gjorde det også veldig bra med reservelaget. Han har et stort potensiale og en stor fremtid foran seg. Andre er en allsidig spiller. Han kan spille, er flink med ballen, intellegent og fysisk veldig sterk. Han har alt som skal til for å bli en topp forsvarer.

Wisdom ble ny kaptein for reservene etter å ha hjulpet England til suksess i U17 EM forrige sommer. En kneskade satte han i starten av sesongen, men han kom tilbake sterkt etter nyttår og spilte så bra at han ble tatt ut for U19-landslaget. I tillegg til å ha vært i Europa League-troppen satt Wisdom også på benken i den siste kampen for sesongen mot Aston Villa på Villa Park.

- Vi har vist en stund at dersom de unge spillerne er gode nok vil de får sin belønning. Da han signerte fortalte jeg han at det kun var et skritt på veien. Man kan si han har oppnådd noe, men han bør ikke bare sitte på kontrakten sin og se hva som skjer. Han må vise at han er sulten og ønsker å utvikle seg.

Liverpools Director of Football skryter av hvordan manager Kenny Dalglish håndterer spillerne som kommer fra akademiet.

- Det er enormt for de unge spillerne. De kommer hit til Melwood med selvtillit. Kenny har en evne til å si de rette tingene på riktig tidspunkt til dem, noe som løfter deres selvtillit og gjør dem avslappet, uansett om det er i kamp eller på treningsfeltet. For spillere som Andre, så fikk han sett hva som skjedde med Jack Robinson, Jonathan Flangan og Jay Spearing forrige sesong. Han må tenke at han kan være den neste, og det er hva vi ønsker at han skal gjøre, avslutter Comolli.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.