Wisdom glad for ny kontrakt

Andre Wisdom er henrykt over å ha tegnet ny langtidskontrakt med Liverpool, og drømmer om å få sin Anfield-debut kommende sesong.

18-åringener av de mest lovende spillerne Liverpool har i sine rekker, og dekommende sesongene håper han å kjempe om en stopperplass påførstelaget. Håpet er å debutere den kommende sesongen, etter åha sittet på benken mot Northampton og Aston Villa sist sesong.

-Dette er stort. Jeg er glad for å ha skrevet under kontrakten, ogforhåpentligvis får jeg ytterligere fremgang her, siermidtstopperen til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er fortsatt ung, jeglærer fortsatt, og forhåpentligvis kan jeg fortsette å utvikle megved å trene med store spillere hver dag, og lære av de beste,legger han til.

- Det er en rekke spillere som er på vei oppfra egne rekker nå. Jeg ser av og til U13 og U10 spille, og jeg tarmeg selv i å bli imponert over enkeltspillere. De er alle godegutter, og du kan lære noe av de selv om de er så unge som dette, oguansett hvilken posisjon de spiller i.

- Trenerne gjør altriktig. De to siste sesongene har jeg jobbet med Pep og Rodolfo.De er flotte folk å ha rundt seg. De kommer fra en annen nasjon, ogbrakte med seg en annen type fotball. Du kan lære mye nytt, og deter fint å være i et slikt miljø.

Wisdom mener han har drattnytte av å trene en uke på Melwood nå og da, og få reise medførstelaget.

- Det er en god erfaring å ta med seg når dufår reise med førstelaget. Når jeg har reist med dem, har jeg værtpå benken. Jeg har fått sett nye steder, og forhåpentligvis blirdet mer av dette dersom jeg jobber hardt.

- Det er fint åjobbe med karer som Kenny Dalglish og Steven Gerrard, for de erflotte mennesker. Kenny tipser deg hele tiden om ting du må forbedredeg på, og ting du er bra på. Han snakker med oss alle, og vi haret godt forhold både på og utenfor banen.

Jamie Carragher,Rio Ferdinand og John Terry er Wisdoms rollemodeller, og han mener athan ikke kunne hatt en bedre manager enn Dalglish til å hjelpe segtil å bli like god som sine helter.

- Kenny er en stormanager, og forhåpentligvis vil jeg få sjanser til å spille underham om jeg klarer å gjøre det rette på treningsfeltet. Når du fårsjansen, må du gripe den med begge hender. Det var flott å seFlanno og Jack spille sist sesong. De har gjort det bra, noe alle harsett, og det er bra. Det inspirerer oss andre til å gjøre detsamme.

- Det hadde vært stort å få spille for førstelagetpå Anfield, og suge atmosfæren til seg. Forhåpentligvis kommer dendagen snart.

- Forhåpentligvis blir jeg så god som mulig.Dersom jeg fortsetter fremgangen, ligger stien der foran meg.