Wolves res - Liverpool res 0-1

Liverpoolreservene spilte borte mot Wolverhampton og vant 1-0 etter scoring av Suso. Oppdatert. Kenny Dalglish og Steve Clarke på Celtic Park.

Rodolfo Borrell sitt mannskap spilte i dag borte mot Wolverhampton-reservene i Telford. Jon Flanagan spilte i en uvant defensiv midtbanerolle, mens Nathan Eccleston begynte i angrep.

Liverpool: Hansen, Mendy (Roberts 55), Smith, Sama, Wisdom, Flanagan, Suso, Coady, Eccleston (Ngoo 64), Adorjan (Silva 75), Sterling.
Ubenyttede reserver: Rodden, Belford.

Wolverhampton: McCarey, Doherty, Reckord, Price, Ihiekwe, Ebanks-Landell, Forde, Harris, Cassidy (McAlinden 83), Winnall, Ismail (Gorman 83).
Ubenyttede reserver: Cotman, Whittall, Kostrna.

Kampen ble spilt under vanskelige forhold på en trang bane, men det unge Liverpool-laget viste stor viljestyrke og besluttsomhet. Suso ga de røde ledelsen 1-0 etter en flott scoring etter 7 minutter, i en omgang Liverpool dominerte.

- Det var en dårlig kamp, men vi scoret et fint mål og gjorde det bra, sa Rodolfo Borrell til Liverpoolfc.tv etter kampen.

- Guttene måtte jobbe hardt mot et fysisk lag som spilte mange langballer, men vi holdt dem unna. Dette var en god seier for oss.

Kenny og Clarke på Celtic Park
Celtic møter i kveld Atletico Madrid på Celtic Park, og både manager Kenny Dalglish og assistentmanager Steve Clarke er observert på tribunen i Glasgow.

Om duoen er der for å studere en spiller eller bare er på plass for å nyte en fotballkamp i hjemlandet er uvisst.