Young topper handleliste

Ifølge velinformerte journalister i The Times er Ashley Young, Gary Cahill, Charlie Adam og Matt Jarvis på Liverpools ønskeliste. Liten stor supporter tapte kampen mot kreften.

Med erfaring fra PL
Erfarne journalister som Oliver Kay og Tony Barrett hevder at Ashley Young er førstevalget til Damien Comolli og Kenny Dalglish foran sommerens transfervindu. Liverpool skal ha prøvd å kjøpe vingen til Aston Villa i januar, men Aston Villa hadde fortsatt et håp om å forhandle frem en ny kontrakt med Young. Spilleren har imidlertid ikke vist vilje til å komme sin nåværende klubb i møte og forhandlingsposisjonen til Villa vil være svekket til sommeren med en engelskmann hvis avtale løper ut i 2012. Manchester United skal også ha følere ute etter landslagsspilleren, men ifølge The Times har Young antydet til lagkamerater at han kan være interessert i å gå til Liverpool selv om klubben ikke kvalifiserer seg til spill i Europa neste sesong.

Andre som avisen hevder er på Liverpools ønskeliste er midtstopperen Gary Cahill hos Bolton, midtbanespilleren Charlie Adam i Blackpool og venstrevingen Matt Jarvis som spiller for Wolves. Det er ingen hemmelighet at Liverpool var interessert i Adam i januarvinduet, mens Jarvis etter en imponerende sesong har blitt tatt med i Englands landslagstropp for første gang denne uka.

Kenny Dalglish er formelt midlertidig manager, men de fleste anser det som svært sannsynlig at King Kenny snart vil bli gitt en ny kontrakt og han skal ha influert Comolli til å se etter spillere med erfaring fra Premier League.


En som aldri går alene
Liverpools hjemmeside kunne sent onsdag kveld bringe nyheten om at 9 år gamle Elliot Wild hadde tapt sin kamp mot blodkreft.

Klubben oppfordret for en tid tilbake mulige donorer av stamceller som matchet de til Elliot, men ingen ble funnet. Elliot var tidligere med i Evertons junioravdeling, hvor han til hver trening møtte opp i sin Liverpool-trøye.

Han vil aldri gå alene.