- Alle må prestere

Steve Clarke ser frem mot morgendagens kamp mot Manchester United, og sier alle spillerne må prestere dersom en skal ta de tre poengene man drar til Old Trafford med mål om å ta.

I morgen er det tredje møtet mellom Liverpool og Manchester United denne sesongen. De to foregående kampene har vært på Anfield, og endt med 1-1 i ligaen og 2-1 seier til Liverpool i FA cupen. Assistentmanager Steve Clarke tror ikke FA cupkampen for to uker siden vil ha innvirkning på denne kampen.

- Vi klarte å slå dem i cupen, men jeg tror ikke det vil påvirke noe i denne kampen. Alle kamper er forskjellige. Når du møter lagene som er rundt deg i toppen av ligaen, vet du at alle må prestere, og at alle må være 100%, sier Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Det er en stor kamp, men den er ikke forskjellig fra de andre store kampene vi har spilt denne sesongen, og i de har gjort det ganske bra. I de store kampene vi har spilt har vi kjempet godt, hatt bra pasningspill og skapt mange sjanser. Vi drar ikke dit med frykt. Vi drar dit, som i alle andre kamper, men mål om å vinne og med en positiv innstilling.

Steve Clare var assistentmanager under José Mourinho i Chelsea da de var Manchester Uniteds største rival om ligatittelen. Han håper å snart kunne være i samme posisjon med Liverpool.

- Da jeg var i Chelsea hadde vi noen store oppgjør mot dem. Chelsea og Manchester United har dominert de to øverste posisjonene i ligaen de siste syv årene, så det ville vært fint å fått Liverpool i samme posisjon, hvor det var vi og Manchester United som kjempet om tittelen, avslutter Steve Clarke.