- Alltid en rolle for Carra hos LFC

Brendan Rodgers berømmer superveteranen Jamie Carragher og manageren mener at scouseren alltid vil ha en rolle å spille i Liverpool, enten på eller utenfor banen. Sebastian Coates fyller år.

Jamie Carragher ventes å være på benken mot Stoke i ettermiddag, men hans manager Brendan Rodgers ønsker ikke at mannen med over 700 kamper for de røde skal legge støvlene på hylla på en god stund enda. Han er også overbevist om at Carragher har en fremtid i staben på Melwood dersom han skulle ønske det.

- Jamie har fortsatt mye å gi denne klubben, sier Rodgers til Sunday Mirror. – Han er i en så god form både fysisk og mentalt at han kan fortsette å spille i flere år til.

- Det er klart det kommer et tidspunkt hvor selv de største spillerne må sette seg ned og tenke på hva de ønsker å gjøre når de må legge støvlene på hylla.

- Jamie er en som studerer spillet fotball nøye. Han kan gå hvilken vei han ønsker og jeg er sikker på at klubben vil ordne det for ham når den tiden kommer.

- Hvorvidt det er som trener, som speider, eller talentutvikling vil det være opp til Jamie. Det vil uansett være en rolle for ham her siden han er et ikon i Liverpool.

- Jamie ser på spillet nøyaktig slik jeg gjør det. Han vet hva jeg ønsker og det å ha ledere på banen som han og Steven Gerrard er enda mer viktig for øyeblikket siden vi har et lag bestående av unge spillere som behøver riktig veiledning.

- Dette er en som har spilt over 700 kamper for Liverpool, det er en kolossal prestasjon. Det jeg likevel liker best er måten han respekterer klubben på. Han har oppnådd alt og kunne ha banket på min dør og spurt hvorfor han ikke spiller mer.

- Han gjør ikke det fordi han vet at han fortsatt har en stor rolle å spille. Han har en enorm innflytelse. Jamie er en glimrende proff. Han spiser godt, han drar hjem og hviler og hans fysiske tilstand er utrolig. Jeg har heller aldri sett en spiller som er sterkere mentalt, og jeg har vært så heldig at jeg har kunnet arbeide med andre store spillere.

En annen som trolig vil sitte på benken i dag er Sebastian Coates. Søramerikaneren er 22 år i dag, vi gratulerer!