- Andy måtte ha spilletid

Brendan Rodgers forklarer utlånet av Andy Carroll, og sier han ikke kunne garantere angriperen spilletid. Klubben jobber fortsatt med forsterkninger.

Andy Carroll skal spille for West Ham resten av denne sesongen, etter at klubbene ble enig om en utlånsavtale torsdag kveld. Brendan Rodgers forklarer utlånet til Liverpoolfc.com.

- Jeg hadde samtaler og kommuniserte godt med Andy gjennom hele sommeren. Jeg har snakket med alle spillerne, og forklart dem hvordan situasjonen deres er i spillergruppa. Andy ønsket en sesong hvor han fikk spille fast, og det var ikke noe jeg kunne garantere ham, sier Rodgers.

- Nå har han sjansen til å spille og vise sine kvaliter. Det gir oss muligheten til å komme oss videre, og så vil vi ta en vurdering etter hvordan sesongen går. Han ønsker spilletid. Han er en fin fyr, har jobbet godt på trening, men jeg kan kun velge 11 spillere, og har spillere som Luis Suarez her, med fantastisk talent.

Overgangsvinduet stenger midnatt norsk tid i morgen kveld. Manageren bekrefter at Liverpool jobber med å forsterke laget før det.

- Vi må ha dekning, og andre spillere som kan komme inn og hjelpe stallen. Så jeg håper at det kan skje i løpet av de neste 24 timene. Det var kun da vi kunne ha lånt ut Andy - ellers ville vi hatt for få spillere.

Jay Spearing og Charlie Adam er også kraftig linket bort fra Liverpool. Rodgers bekrefter at det har kommet henvendelser på spillere.

- Vi har hatt en eller to forespørsler, så jeg bare venter. Jeg konsentrerte meg på kampen i dag, så jeg vil få en oppdatering fra Ian Ayre senere. Vår managing director har jobbet utrettelig i dette overgangsvinduet, for å håndtere avtaler både inn og ut.

Han ble også spurt om spilleren som kom inn porten på Anfield på torsdag - Samed Yesil.

- Han hadde en strålende turnering i U17 VM, og vi vl håpe å se det over de neste årene. Vi vil se hvordan han utvikler seg. Han er en målscorer, kommer med et godt rykte, og jeg håper vi kan se han utvikle seg og slå gjennom på førstelaget.