- Assistkongen kan hjelpe Carroll

Tidligere Liverpool-spiller Steve McManaman mener at Andy Carroll vil nyte godt av at Steven Gerrard er tilbake fra skade. Liverpool har savnet kapteinens pasninger og innlegg.

Steven Gerrard kommer stadig nærmere en plass i startelleveren etter sin tilbakekomst fra en ankelinfeksjon. Steve McManaman mener at Steven Gerrard i form kan være nøkkelen til at Andy Carroll begynner å finne veien til nettmaskene.
- Dersom Carroll og Gerrard begge spiller mot Oldham, noe jeg håper, tror jeg Andy kommer til å gjøre det bra fordi Stevie er assistkongen, sier Steve McManaman ifølge Liverpoolfc.tv.

- Liverpool har savnet hans pasninger som kan åpne opp tette kamper. De har savnet hans dødballer, og ingen har savnet dem mer enn Carroll. Gerrard vil hjelpe ham mye, på samme måte som han hjalp Fernando Torres mye.

- Hans evne til å levere presise pasninger og innlegg i føttene på en av Liverpools spisser har uten tvil vært deres største styrke i et tiår nå.

- Med Suarez ute i en måned vil Carroll forhåpentligvis få en rekke med kamper på laget til å finne den stabiliteten.  Carroll trenger bare én nettkjenning, eller et hattrick mot et lag fra lavere divisjoner i cupen, og da kan det begynne å gli for han.