- Bare Bolton som gjelder

Pepe Reina mener det vil bli lett å fokusere på neste kamp mot Bolton og søken etter årets første ligaseier, til tross for at cupklassikere mot Man City og Man United er rett rundt hjørnet.

- Det vil ikke bli vanskelig å legge de kampene til side da vår neste kamp er mot Bolton og derfor den viktigste av de tre, slår Pepe Reina fast før morgendagens møte på Reebok Stadium.

- Vi vet hvor mye som står på spill i en semifinale i Carling Cup, hvor vi spiller returkampen på hjemmebane, og alle vet hvor stort oppgjøret mot Manchester United vil bli.

- Det er en viktig kamp mot Bolton, understreker likevel Liverpools keeper overfor liverpoolfc.tv. – Det er vesentlig for oss at vi kommer i gang og begynner å vinne kamper. Det er viktig å ikke tape, men det er enda viktigere å vinne kamper og få tre poeng.

- Det er alltid frustrerende når du ikke vinner hjemme, men det har vært tilfellet så mange ganger denne sesongen. Det er skuffende da du ønsker å vinne.

- Det at vi har ballen mye betyr ingen ting. Noen ganger vil det laget som ikke har ballen mest vinne. Alt vi ønsker er å score flere mål enn våre konkurrenter.

- Jeg vil ikke si at vår borteform har vært utmerket, den kunne ha vært bedre, men den har vært rimelig bra. Jeg synes konsentrasjonsnivået og fokuset i hver kamp har vært utmerket.

- Det er alltid vanskelig å spille borte, men samtidig er dette en utmerket mulighet for oss da de behøver å vinne, fortsetter Pepe foran kampen mot Bolton. – Kampen vil bli mer åpen.

- Han er en god spiller, sier Pepe Reina på spørsmål om tidligere lagkamerat David N’Gog, som kan bli en direkte motstander på lørdag.  – Han har vært viktig for dem, scoret noen mål. Han vil bli en trussel.

- De har også andre trusler. De er fysisk sterke og vil alltid gi deg motstand på deres hjemmebane. De skaper sjanser, ikke minst fra cornere og frispark, det er alltid vanskelig. De er under press, det er mye som står på spill og en kamp begge lagene må vinne.