- Bedre enn ligaplasseringen tilsier

Steven Gerrard mener at suksessen i cupene viser at Liverpool har underprestert i Premier League denne sesongen. Trenger mer stabilitet. Må vinne mot de mindre lagene.

 - Vi har bevist at vi er et meget godt cuplag. Vi har også bevist at vi kan slå alle, sier Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Vi har fortsatt en stor utfordring i ligaen. Ligaplasseringen vår er ikke god nok. Spillerne må ta ansvar for det.

- Jeg synes ligaplasseringen er falsk ettersom vi er bedre enn der vi ligger i ligaen. Vi er skuffet over hvordan ligasesongen har gått.

- Vi vant Carling Cup og burde deretter ha kjempet på, kommet oss høyere opp på tabellen og vært med og kjempet om topp fire.

- Hvis vi vinner denne cupen kan vi se på sesongen som en suksess når det gjelder cupene. Men alle vet hva vi må ta for oss, og det er ligaformen.

- Vi trenger mer stabilitet. Vi må vinne mot lag som Wigan og Stoke. Vi er bedre enn de lagene, men vi har ikke vist det i år. Vi har skapt tonnevis av sjanser, men ikke drept kampene.

- Men jeg tror vi har spillere og kan opplagt bli bedre neste sesong. I august var målsettingen topp fire og to gode cupinnsatser. Vi har levert to av dem.

- Planen nå fremover er å vinne noen kamper i ligaen og være i god form til cupfinalen.