- Bolton er ingen enkel oppgave

Kenny Dalglish uttaler at det ikke er enkelt å møte nedrykkstruede Bolton på bortebane, men håper at Liverpool kan sikre seg sin femte strake borteseier på Reebok Stadium.

- Bolton har hatt det tøft på hjemmebane. De fikk et fantastisk resultat på bortebane mot Everton, men tapte på Old Trafford. De har slitt litt på hjemmebane. I fjor var de litt mer produktive der. Vi får håpe at trenden fortsetter, uttalte Dalglish om helgens motstander under sin pressekonferanse på Melwood.

- Det blir ingen enkel oppgave for oss. De kjemper for sine liv i bunnstriden, mens vi har ambisjoner om å klatre på tabellen. Så det blir en vanskelig kamp.

- De har mistet Gary Cahill til Chelsea. Jeg aner ikke om de kommer til å erstatte ham før helgens kamp, men de har vært vanskelige å slå under Owen Coyles ledelse tidligere sesonger. Denne sesongen befinner de seg trolig i den dårligste posisjonen de har vært i siden han tok over som deres manager. Jeg er sikker på at de jobber hardt for å løse sine problemer, men jeg håper vi slipper å gå på en smell mot dem.

Journalistene ville vite om 0-0 mot Stoke sist helg kom som en konsekvens av et hektisk jule- og nyttårsprogram for Liverpools del.

- Det tror jeg ikke, for vi har klart å komme til hektene igjen etter de fleste kampene. Noen av de som spilte mot Stoke spilte også på fredagskveld mot Oldham uken i forveien. Så de fikk kamptrening og vennet seg til tempoet før de spilte mot Stoke.

- Pasningsspillet vårt var ikke så bra som vi er kapable til. Det skjer av og til. Det er ikke noe stort problem, men vi ønsker selvsagt å løse det. Det eneste stedet vi kan gjøre det er ute på treningsfeltet. Vi må gjøre den harde jobben der.

- Det er slik som med alle andre kamper. Du må ta med deg visse sider av kampen videre. Du må forsøke å korrigere det som var dårlig, og utvikle det som var bra. Det er det samme som vi gjør etter hver eneste kamp. Så lenge vi har denne tilnærmingen vil det gå greit. Vi vet hva vi må gjøre for å bli bedre.

- Pasningsspillet og bevegelsene er strålende når du ser spillerne hver dag på trening. De må bare ta med seg dette til kampene. Vi vet hva vi er i stand til. Vi vet hvilken kapasitet våre spillere besitter. Vi må bare finne nøkkelen til å få det ut av dem.

Jamie Carragher startet sin første Premier League-kamp siden oktober mot Stoke. Etterpå sa visekapteinen at han ville forsøke å kjempe seg inn på laget igjen på permanent basis.

- Carra sa akkurat det du forventet at han ville si. Jeg snakket om Carra i samme åndedrag som Steven Gerrard i forrige uke, når Stevens nye kontrakt ble offentliggjort. Carra har vært en del av denne fotballklubben siden har var 12-13 år gammel, og vil være her så lenge han selv ønsker det.

- Reaksjonen hans og uttalelsene hans er viktige. Det faktum at han er her er viktig. Men aller viktigst er det faktum at han kan spille.

En annen som imponerte sin manager mot Stoke var Glen Johnson.

- Glen har hatt en fantastisk sesong for oss, og har trolig vært en av våre mest stabile spillere. Han er en god fotballspiller, som trives med å gå fremover på banen. Han forsvarer seg også svært godt denne sesongen. Vi er henrykt over det han har gjort for oss denne sesongen.