- Capello er interessert i jobben

Fabio Capello skal være interessert i managerjobben på Anfield, men skal være bak Villas-Boas og Martínez på lista over hvem FSG ønsker seg.

Den mest meritterte av alle som har blitt linket til den ledige managerjobben i Liverpool FC har foreløpig ikke blitt kontaktet, men skal være åpen for å ta jobben i klubben i følge Ian Herbert i The Independent.

65 år gamle Fabio Capello er fortsatt ledig på markedet etter at han trakk seg fra jobben som England-manager i februar, men skal så langt kun ha blitt kontaktet av agenter som skal ha tilbudt seg å forhandle på hans vegne med Liverpool. Capello og hans representanter har sagt at de vil vurdere det dersom det kommer et jobbtilbud på bordet.

Capello har i sin lange managerkarriere vunnet fire Serie A-titler og en mesterligatittel med AC Milan, to ligatitler med Juventus (senere fratatt på grunn av matchfiksingskandalen) og to La Liga-titler med Real Madrid. Han var engelsk landslagssjef fra 2008 til 2012.

Han skal være på utkikk etter et nytt prosjekt. I 2007 skal han ha plassert Liverpool FC i samme kategori som Manchester United, Chelsea og Arsenal da han som ekstremt ettertraktet leitet etter sitt nye karrierevalg - men Rafa Benítez hadde akkurat tatt Liverpool til Champions League-finalen, og han ventet heller på jobben som engelsk landslagstrener.

I følge Herbert er det først og fremst Martínez og Villas-Boas det står mellom.