- Cole har hatt sjansen

Brendan Rodgers antydet etter en svak førsteomgang mot Swansea, at Joe Cole ikke viser det en bør forlange av en rutinert spiller med 30-åringens lønningspose.

Joe Cole startet Liverpools første offisielle kamp denne sesongen, mot FC Gomel i kvalifisering til Europa League i begynnelsen av august. Da varte han i 23 minutter før han måtte ut med skade. Utover det har han hatt innhopp i ligaen mot West Bromwich og Stoke, før han fikk tillit fra start mot Swansea i Capital One Cup i går.

Sammen med unggutten Samed Yesil, ble Liverpools nr.10 værende igjen i garderoben i pausen, etter svake første 45 minutter av de helrøde.

I en kort kommentar etter kampen ga Brendan Rodgers antydning om at mulighetene til Joe Cole for å bli en av hans spillere i Liverpool nå er i ferd med å renne ut, for ikke å si være over.

- Klubben har investert en astronomisk pengesum på en talentfull spiller, og Joe har fått sjansen, forklarte Rodgers til pressen etter kampen mot Swansea.

- Han har vært kampklar i et par uker nå og hans muligheter har vært begrensede, men det er noe du må se an.

- Jeg synes det var vanskelig for ham. Tempoet var for lavt og det var ikke slik du forventer fra et lag du prøver å gjøre dynamisk.