- Cup-innsatsen lover bra

Luis Suarez mener at Liverpools innsats i cupene denne sesongen lover bra med tanke på 2012/13-sesongen.

Liverpool har allerede vunnet ligacupen og er i semifinalen i FA-cupen. Suarez mener dette bærer bud om bedre tider også i Premier League-sammenheng.

- Dersom vi klarer å nå to finaler på en sesong vil det være stort for klubben. Veldig positivt etter så lang tid uten å nå en finale, sier uruguayaneren til Liverpoolfc.tv.

- Det viser bare at laget er i ferd med å bli vant til managerens system og spillestil. Samtidig viser det også hvor bra de nye spillerne er i ferd med å finne seg tilrette på laget. Det er også et godt tegn med tanke på neste sesong, fortsetter angriperen.

- Det ville ha vært veldig spesielt om jeg hadde vunnet to medaljer etter bare halvannen sesong i klubben. Det ville ha vært stort. Nå handler det om å beholde roen, og vente på semifinalen. Får vi sjansen til å gå helt til topps i FA-cupen, er det noe vi kan glede oss over. Det er aldri lett å vinne trofeer, og spesielt her i England.

Suarez gleder seg til å spille en semifinale på Wembley mindre enn to måneder etter ligacuptriumfen på samme sted. Men han poengterer også at det er viktig å ikke miste fokus på Premier League.

- Det er en god følelse å skulle spille på Wembley igjen, for det er en strålende stadion og en flott ramme for alle som elsker fotball. Det blir en flott opplevelse å reise tilbake dit med Liverpool for å spille semifinale, men nå må vi først konsentrere oss om de viktige ligakampene som skal spilles før vi kan begynne å tenke på Wembley.

- Det ser ut til å bli vanskelig å kapre en plass i Champions League, men vi vil fortsette å kjempe helt frem til sesongslutt, og forsøke å bite godt fra oss.

Når det gjelder semifinalemotstander, har Suarez ingen spesielle preferanser.

- Det betyr ikke noe for meg hvem vi møter. En semifinale er en semifinale, og vi vil kjempe som om det gjaldt livet uansett hvem vi møter av de to lagene. Et lokaloppgjør på Wembley vil selvsagt være spesielt, men Everton har fortsatt en omkamp som skal spilles. Uansett hvem som vinner den, vil vi vente på dem med stoisk ro.