- Dalglish har vist meg stor tillit

Charlie Adam er takknemlig for støtten Kenny Dalglish har vist ham siden overgangen fra Blackpool sommeren 2011. Alle må kjempe hardt for startplass. Klubben har fantastisk støtte.

Liverpool forsøkte å hente Charlie Adam fra Blackpool allerede i januar 2011, men den daværende Premier League-klubben ønsket ikke å selge i håp om å redde plassen i øverste divisjon. På sommeren fikk imidlertid Kenny Dalglish & co tilslag på midtbanespilleren. Charlie Adam har nytt stor tillit på laget denne sesongen. Kun Pepe Reina og Jose Enrique har flere kamper fra start enn skotten.
- Han (Dalglish) har vist mye tillit til meg, sier Charlie Adam til Press Association.

- Han hentet meg hit. Jeg skylder ham mye fordi han ga meg muligheten til å signere for en slik flott klubb. Kenny er meget ulik (Blackpool-manager) Ian Holloway. Jeg lærte imidlertid mye av Ian Holloway, og jeg lærer mye av Kenny Dalglish. Ingen personer er like.

Adam innrømmer at det er et større press i en storklubb som Liverpool enn i Blackpool.
- Du føler forventingene straks du går inn døren. Man kan se på spillerne som har vært her og antall trofeer de har vunnet. Forventingene finnes her.

- Det tar tid for spillere å finne seg til rette, men vi har en fantastisk støtte som vil stå bak laget fullt ut uansett hvor bra det spiller.  Du må kjempe hver eneste uke for å komme med i startelleveren i denne klubben. Det er en utfordring som alle må ta, og det spiller ingen rolle hvem du er.

- Så lenge spillerne gir 110 prosent for fansen, vil supporterne akseptere det. Vi forsøker å gjøre det hver uke. Det har vært svært få kamper denne sesongen hvor vi har sviktet. Som spillergruppe kan vi forhåpentligvis oppnå noe spesielt.

På søndag venter Cardiff i Carling Cup-finalen.
- Vi er første skritt på vei mot suksess. Dersom vi kan lykkes, er det flott. Det er flott å være del av et lag som er suksessfullt. Når du får muligheten til å vinne et trofé, må du ta vare på den.

Liverpool har stilt med gode lag i alle rundene i Carling Cup.
- Dere kan se av laguttaket at manageren har vist gjennom alle rundene at vi har ønsket å vinne cupen fra dag én. Andre lag stiller kanskje ikke så sterke lag som de kunne, men vi har sagt fra dag én at vi ønsker å vinne hver turnering vi deltar i, og vi er ennå involvert i tre turneringer.