- Daniel er en av de beste i verden

Brendan Rodgers sier at han vurderer Daniel Agger som en av de beste midtstopperne i verden, og er henrykt over at 27-åringen har skrevet ny kontrakt. Agger nå blant Liverpools lønnsadel.

- Det er stort når en av dine beste spiller binder seg til den visjonen vi har framover, forklarer Rodgers til Liverpool Echo. – Daniel er en glimrende spiller og jeg er henrykt over at han har skrevet under en ny kontrakt.

- Dette er et stort løft for alle i klubben. Han er en av de beste midtstopperne i verden. Hans balanse, måten han leser spillet på, hans defensive kvaliteter og evne til å ta med seg ballen ut av forsvaret er fremragende.

- Han elsker klubben og supporterne, og jeg ser virkelig fram til å fortsette å arbeide sammen med ham.

- Daniel gjorde det helt klart fra den første samtalen vi hadde da han spilte EM med Danmark at han ønsket å være en del av fremtiden her. Det er klart at det var interesse for ham, men jeg følte aldri at jeg måtte kjempe for å beholde Daniel her og jeg ønsket heller ikke at han skulle forlate klubben.

- Han så denne måten å arbeide på som en måte å utvikle sitt talent enda mer og hvor han kunne få demonstrert sine kvaliteter.

Ifølge danske Ekstra Bladet gjør den siste kontrakten til Daniel Agger, som løper fram til 2016, midtstopperen til den best betalte spilleren i klubben sammen med Steven Gerrard.

Avisen sier de bruker kilder nærme klubben når de hevder at Gerrard og Agger nå tjener £120000 i uka, eller om lag 60 millioner norske kroner i året.

De neste på listen skal være Luis Suarez og Glen Johnson med £110000  i uka, og Pepe Reina med £100000.