- De kan bli våre nye Sami og Carra

Pepe Reina tror at midstopperparet Daniel Agger og Martin Skrtel har forutsetninger for å bli minst like gode som den klassiske duoen Sami Hyypiä og Jamie Carragher.

Både Daniel Agger og Martin Skrtel har nylig skrevet under på nye langtidskontrakter med Liverpool. Mye taler for at duoen kommer til å tilbringe et tiår i klubben. Agger ble hentet fra Brøndby i januar 2006, mens Skrtel kom fra Zenit St. Petersburg i januar 2008. Begge er 27 år og nærmer seg den perioden i karrieren da fotballspillere normalt når toppen. Pepe Reina spiller bak duoen uke etter uke, og keeperen er overbevist om at Agger/Skrtel kan bli et midtstopperpar i klasse med Sami Hyypiä og Jamie Carragher.

- Det er godt at de har signert kontrakter fordi de er et av de beste midtstopperparene i Premier League, uttaler Pepe Reina til Liverpoolfc.com.

 - Det er flott for klubben, og jeg er glad for at de har fått nye avtaler. Hvis jeg ikke tar feil, er de på samme alder. De har fortsatt fem eller seks av de beste årene foran seg.

- Forståelsen mellom dem er stor, og de har vært meget solide den seneste tiden. Det seneste halvannet året har de vært strålende for oss.

 - Jeg ser ingen grunn til hvorfor de ikke kan gjøre det samme som Carra og Sami, selv om de var et av de beste midtstopperparene denne klubben noensinne har hatt.