- De tok vare på sjansene

Kenny Dalglish mente det ikke var stor forskjell på lagene på Old Trafford, men at det ble en for vanskelig oppgave når vertene utnyttet to muligheter tidlig i 2.omgang.

Liverpools manager ønsket ikke å snakke om nye episoder med Patrice Evra og Luis Evra, før og etter kampen, men ville bare svare på spørsmål om de 90 minuttene ute på gresset.

- Jeg synes det var rimelig jevnt før pause, og det var kun en stor sjanse ved headingen til Scholes, fortalte Dalglish til BBC. – Du forventer at hjemmelaget har mer av ballen i slike kamper.

- De scoret så like etter pause etter en corner hvor jeg tror ballen går via Agger og uheldigvis for oss rett i beina til Wayne Rooney. Siden fikk de et mål til like etterpå og det ble en enorm oppgave for oss. Manchester United er et kvalitetslag og slike lag kan det med å holde på ballen.

- Jeg tror ikke det dreide seg om at vi skrudde av bryteren etter pause, men heller at de var litt heldige som fikk to sjanser og at de utnyttet dem.

- Totalt sett synes jeg mine gutter gjorde det bra. Vi har kommet flere skritt videre ut fra hvordan vi var før sesongen startet, og nå ser vi fram mot et par spennende cupkamper.