- Den beste følelsen i karrieren

Den knallsterke venstrebacken, Jose Enrique, er overveldet etter å ha vunnet sin første cup siden han kom til England for fem år siden.

Spanjolen, som ble kjøpt av Merseyside-klubben for £5 millioner forrige sommer, er strålende fornøyd med seieren i ligacupen.

- Jeg har aldri følt noe liknende. Det er fantastisk å vinne et slikt trofé, var ordene til Liverpoolfc.tv rett etter kampen.

- Da Cardiff scoret det andre, trodde jeg helt ærlig at vi kanskje kom til å tape kampen, så det er en utrolig følelse nå – jeg kan ikke beskrive hvordan jeg har det. 

- Det er den beste følelsen jeg noen gang har hatt i fotballsammenheng, uten tvil.

Straffemål fra Stewart Downing, Glen Johnson og Dirk Kuyt var nok til at Steven Gerrard kunne løfte troféet alle har ventet på den siste tiden. Enrique innrømmer han er glad for å slippe å måtte ta straffespark selv.

- Hvis jeg var nødt til å ta et straffespark, så ville jeg gjort det – men hvis jeg skal være ærlig, så ville jeg egentlig ikke fordi jeg er ikke en god straffeskytter. 

26-åringen var også full av lovord for alle supporteren som tok turen til Wembley.

- De var fantastiske, som vanlig – det er ingen overraskelse. Dette var for dem også. De nyter det på samme måte som vi – kanskje litt mer. Det er utrolig, men nå må vi fokusere på ligaen og FA-cupen.

- Jeg skal feire med familie og venner, og jeg er veldig, veldig, veldig glad, avslutter spanjolen med nummer 3 på ryggen.