- Det beste laget tapte

Brendan Rodgers er skuffet over 1-2-tapet mot Manchester United, men synes det er mye positivt å ta med seg fra kampen. Unge spillere får nå sjansen. Tegn til at laget er i utvikling.

Liverpool dominerte i lange perioder mot Manchester United, men tapte 1-2. De røde måtte spille ti mot elleve i mer enn én omgang etter at Jonjo Shelvey ble utvist. Steven Gerrard sendte Liverpool i føringen like etter pause, men Rafael utlignet for Manchester United kort tid senere. Robin van Persie sikret bortelaget alle poengene med en straffescoring et kvarter før slutt.

- Jeg er svært skuffet over resultatet. Jeg synes det beste laget tapte, sa Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com på sin pressekonferanse etter kampslutt.

- Av det vi kunne kontrollere synes jeg spillerne og prestasjonsnivået var framragende. Det vi ikke kunne kontrollere var dommeravgjørelsene. Vi er meget skuffet over at det ikke gikk går vei i dag. Vi dominerte mesteparten av kampen, selv med ti spillere, men det gikk ikke vår vei.

Liverpool står fortsatt uten seier i Premier League etter fem kamper, men Rodgers tror laget beveger seg i riktig retning. Det var tross alt mye positivt å ta med seg fra kampen.
- Jeg husker at Arsenal ikke fikk noen god start i fjor. Jeg tror dere prestasjonsmessig kan se en utvikling i gruppen. Det er mange unge spillere som skal tilpasse seg spillestilen. Jeg synes vi ser det og mange positive øyeblikk i kampene, spesielt de seneste par ukene.

- Det har definitivt vært utvikling. Jeg har mye selvtillit. Snart vil flaksen snu og vi  skal gjøre det som trengs for å vinne kamper. Når vi gjør det, tror jeg det vil ta av.

Suso kom inn for en skadet Fabio Borini pausen.
- Fabio går ut og Suso kommer. Jeg tror dere kan se spenningen. Det er en ung gruppe spillere som forhåpentligvis kan ta klubben videre de neste årene. Vi får vente og se med skadene, men på den andre siden er det positivt at noen unge spillere får sjansen og gjør det meget bra.

Før kampen viste Anfield respekt overfor de 96 supportene som mistet livet på Hillsborough.
- Dette var min første involvering i en kamp av denne størrelsen. Det var et privilegium og en fornøyelse å lede klubben. Arbeidet Ian Ayre har utført for å organisere hyllesten har vært fantastisk.

- Vi er to ledende og ikoniske klubber. Vi har en plikt, moralsk og sosialt, til å vise respekt. Jeg følte at vi gjorde det i dag.

- Det er en intens rivalisering her. Du ønsker ikke at det skal ta slutt fordi det er en del av det som gjør dette til den største kampen britisk fotball.