- Det er viktig at vi beholder Agger

Liverpool-kaptein Steven Gerrard slår fast at det er veldig viktig for Anfield-klubben å beholde Daniel Agger.

Lagets kaptein mener at dansken er en av de beste spillerne som finnes, og håper at klubben er i stand til å beholde den 27 år gamle midtstopperen.

- Det er veldig viktig å beholde ham, da han er en toppspiller. Han har vært her i sju år nå, og er en av favorittene til fansen, uttalte Gerrard til ESPN etter 3-0 seieren over FC Gomel.

- Han viser lidenskap og oppofrelse hver gang han spiller. Men dette kan være en av de situasjonene som Daniel ikke rår over selv. Til syvende og sist er det opp til eierne hva som skjer, konstaterer kapteinen.

- Manageren har sagt at alle spillere har sin pris, så vi får vente og se. Dersom dere spør meg, vil jeg selvsagt at han skal bli værende hos oss. Jeg ønsker at alle våre beste spillere skal bli i klubben.

Gerrard var ellers godt fornøyd med avansement i Europa League, og hvordan laget presterte mot Gomel.

- Dette var det vi hadde håpet på. Vi har sendt ut en beskjed. Det var viktig å få en god start, og vise fansen våre intensjoner. Vi ønsker å gjøre Anfield til et vanskelig sted å besøke for motstanderne.

- I fjor var det for enkelt for lag her til tider, og vi ga bort lettkjøpte poeng. Så i kveld handlet det både om godt forsvarsspill og godt angrepsspill. Vi er godt fornøyd med seieren.