- Det var en forferdelig beskjed

Tidligere Liverpool-spiller Stephen Warnock innrømmer at hans lagkamerater i Aston Villa er sterkt preget av at Stiliyan Petrov har fått diagnosen akutt leukemi.

Aston Villa har hatt en tung uke. Fredag fikk Stiliyan Petrov diagnosen akutt leukemi. Dagen etter tapte Villa tapte 2-4 mot Chelsea.
- Nyheten om Stiliyan var forferdelig. Vi fikk greie på det fredag kveld, at han hadde fått diagnosen. Det var et sjokk for systemet fordi det er noe du ikke forventer, sier Stephen Warnock til Liverpoolfc.tv.

 - Du forventer at det skal skje med folk du egentlig ikke kjenner. Å få den beskjeden var forferdelig. Det satte et støkk i deg. Når du setter deg selv i den situasjonen, må du bare føle med karen. Det var vanskelig å løfte alle sammen til kampen sist lørdag. Vi forsøkte vårt beste, men det lot seg ikke gjøre.

Aston Villa ligger på 15.plass og er bare fem poeng over nedrykksstreken når åtte kamper gjenstår.
 - Det er veldig jevnt der nede. Jeg tror alle får til en god kamprekke på riktig tidspunkt. Vi har tapt våre to seneste. Vi viste litt form før det da vi tok fem poeng og kom oss vekk fra nedrykkssonen. Resultatene gikk imidlertid mot oss i helgen. Vi trenger å plukke noen poeng. Kampen på Anfield blir meget viktig for oss. Jeg tror vi trenger et resultat for å komme oss ut av nedrykkssonen og vekk fra de tre siste plassene.

Stephen Warnock er et produkt av Liverpools ungdomsavdeling. Han fikk sin debut mot Grazer AK i 2004. Tre år senere signerte han for Blackburn. I 2009 bar veien videre til Aston Villa. 11. april 2009, før Blackburn møtte Liverpool, la han ned en blomsterkrans foran The Kop til minne om de 96 som mistet livet i Hillsborough-tragedien.
 - For et par år siden la jeg ned blomster i forbindelse med Hillsborough-tragedien. Jeg fikk en god mottagelse da.

 - Det er fint å komme tilbake og se alle, men forhåpentligvis kan vi få det riktige resultatet til helgen. Det er alltid hyggelig å returnere til Anfield. Man får av og til slengt noen kommentarer etter seg, men det er en del av spillet. Folk gjør det bare for å irritere. Jeg krysser fingrene for at de blir hyggelie mot meg denne helgen.