- Det var viktig for meg å spille bra

Daniele Padelli sto en god kamp for Udinese i går kveld. Det var viktig for han å spille bra mot klubben han fikk en kamp for i 2007.

Daniele Padelli sto en god kamp mellom stengene for hjemmelaget i går, og vartet opp med flere kjemperedninger på avslutninger fra Luis Suarez og Jordan Henderson.

- Resultatet var ikke bra for oss, men jeg er fornøyd med mitt eget spill. Vi visste det kom til å bli en tøff kamp, fordi Liverpool er veldig sterke og kun en seier ville kunne sikre dem avansement, sier han til UEFA.com.

- Vi visste det var en tøff gruppe, og nesten som en Champions League-gruppe. Vi ga alt for å gå videre, men dessverre ødelagte de to kampene våre mot Young Boys for det. Vi visste det var vanskelig, men vi ga alt selv om vi ikke klarte det.

Liverpool hentet Daniele Padelli på lån fra Sampdoria i januarvinduet 2007. Måneden før hadde han debutert for Italia sitt U21-landslag. Rafael Benítez hentet målvakten på lån ut 2006/07-sesongen, og hadde opsjon på permanent kjøp, men valgte å ikke benytte seg av denne.

- Det var følelsesmessig tøft å møte min gamle klubb, og vise dem at jeg kunne gjøre det bra. Den vanskeligste redningen var den fra Suarez da han driblet seg forbi Danilo og skjøt med utsiden av foten. Det var viktig for meg å spille, men viktigere var det å spille bra. Jeg ønsket å vise at jeg er klar, og at jeg kunne gi hele forsvaret selvtillit. Jeg tror jeg klarte det.

Den nå 27 år gamle målvakten gjorde det godt for reservelaget, men hadde ingen god dag på jobben da han fikk sin eneste kamp for førstelaget. Det var den siste kampen før Liverpool skulle møte AC Milan i Champions League-finalen i Aten 2007, og de røde sparte Pepe Reina. Kampen endte 2-2, og Padelli vil best huskes for hvordan hans håpløse redning havnet rett i beina på Darren Bent. Kampen vil huskes best for at det var Robbie Fowler sin siste for klubben.