- Det vil løsne for Carroll

Bolton-manager Owen Coyle tror det vil løsne for Andy Carroll etterhvert. Bolton må klare seg uten duo på lørdag.

I omtrent hver eneste pressekonferanse med en manager for et lag som skal møte Liverpool i neste kamp er Andy Carroll et tema. 23-åringen kom til Liverpool med en stor prislapp for snart et år siden, og har til gode å slå til i den røde trøya. Owen Coyle tror det kommer til å løsne etterhvert, og at han finner tilbake til spillet han viste for Newcastle forrige sesong.

- Jeg er ikke i tvil om at han kommer til å finne tilbake til den formen. Han er en utmerket ung spiller. Saken er at den du må takle kritikken du får og ta det med et smil. Han vil nyte godt av det, og det en kan ikke stille spørsmål ved hans kvaliteter. Vi må bare sørge for at han ikke får vist dem mot oss, sa Coyle til SkySports på dagens pressekonferanse.

Bolton hentet David N'Gog fra Liverpool for £4 millioner i august, og også franskmannen har slitt med å finne seg helt til rette i laget.

- Liverpool er en toppklubb globalt. Det er ingen skam i å ikke sette Fernando Torres ut av laget, og utdannelsen han fikk på Anfield vil han nyte godt av for resten av sin karriere. Han kom hit for en ny utfordring, og vi har stor tro på han. Det er opp til David å vise at han ville ha vært en verdig Liverpool-spiller. Den eneste forskjellen er at han må gjøre det for Bolton, sier Coyle om N'Gog.

Bolton må klare seg uten sin faste målvakt Jussi Jaaskelainen, som nylig er tilbake i trening etter en kneskade. Tyrone Mears er også tilbake i trening etter et beinbrudd, men duoen blir neppe spilleklar til lørdag.