- Dette kommer jeg aldri til å glemme

Fabio Borini sier til Liverpoolfc.com at han aldri kommer til å glemme kvelden han scoret sitt aller første mål for Liverpool.

Italieneren markerte sin første kamp på Anfield med å score sitt første mål for klubben, da han sette inn det første målet i 3-0 seieren over FC Gomel.

- Dette er en dag jeg kommer til å huske. Supporterne var utrolige, og atmosfæren var utrolig bra til å være snakk om kun en kvalifiseringskamp til Europa League. Det var strålende å gjøre et mål, sier spissen til klubbens nettside.

- Det føltes som jeg hadde gjort den første scoringen i hele min karriere. Jeg forsøkte å feire på samme måte som da jeg scoret første gang i Serie A.

- Helt siden jeg skrev under for Liverpool har jeg lengtet etter å score mitt første mål så fort som mulig. Jeg fikk min første scoring her på Anfield, noe som var hyggelig, og nå vil jeg jobbe videre. Scoringen vil hjelpe meg til å finne roen. Scoringer er alltid til hjelp.

21-åringen bød på sin «kniv mellom tennene»-målfeiring etter at scoringen var et faktum, før han skled på knærne bortover gressmatta.

- Dere har sett mange, mange spillere skli på knærne her, som for eksempel Steven Gerrard og Torres, og jeg prøvde å gjøre det samme for jeg var så lykkelig.

- Det var veldig viktig å vise min egen feiring også. Fansen vil bli bedre kjent med meg for hver kamp som går. Dette var min første kamp på Anfield, og jeg tror jeg gjorde et godt inntrykk på dem.

Liverpools nummer 29 var godt fornøyd med samarbeidet med angrepsmakker Luis Suarez.

- Det var Suarez som skapte målet. Dette var første gang jeg har spilt sammen med ham, og det var helt utrolig. Han er en uegoistisk spiller, men vi spilte alle en utrolig bra kamp sammen. Kollektivt gjorde vi det veldig bra, både offensivt og defensivt. Det var nøkkelen. Vi var veldig kompakte fra første til siste sekund.

- Manageren poengterte til meg før kampen at vi er på Anfield, som er vår hjemmebane, og at vi måtte spille fotball på vår måte og beholde fokus. Han sa også at dette bare er begynnelsen for meg.

- Jeg har spilt fotball på denne måten for ham før også. Det trives jeg med. Det føles godt, da du føler at du har frihet til å gjøre det du vil og spille god fotball, noe som er flott.