- Duo spilte fremragende

Steven Gerrard synes Luis Suarez og Andy Carroll var fremragende i FA-cupsemifinalen. Duoen scoret hvert sitt mål mot Everton. Kapteinen er ute etter å fullføre jobben i finalen.

Luis Suarez snappet opp et tilbakespill fra Sylvain Distin og utlignet i det 62. minutt. Så raget Andy Carroll høyest på et frispark tre minutter før slutt og sendte Liverpool til finalen.
- Det var to gode opptredener fra dem. Vi har tro på dem som makkere. De viste igjen at de kan levere når de spiller sammen, uttaler Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Vi er glad for at Andy nettet vinnermålet. Han er en god spiller. Han var bevist hva han er kapabel til på den store scene. Han har motbevist kritikerne. Han var utmerket for oss, og det har han vært hver gang han har blitt tatt ut.  Jeg er sikker på at han vil levere for oss igjen i finalen dersom han spiller.

Steven Gerrard ønsker å løfte FA-cuptrofeet på Wembley lørdag 5. mai.
- Nå må vi fullføre jobben. Vi er lettet over å ha tatt oss videre, men vi har ikke vunnet noe ennå. Vi har vunnet semifinalen, men den store kampen kommer til å bli finalen. Det kommer til å bli en vanskelig kamp.

- Det var stort press på laget ved å møte vår store rival. Å ligge under med et mål mot Everton er en vanskelig situasjon, men vi viste hva vi er gode for. Vi beviste at vi er et godt lag. Vi kunne ha vunnet kampen enda mer komfortalet med de sjansene vi skapte i andre omgang.