- Ekstra spesiell kamp

Liverpool mot Manchester United er alltid følelsesladede kamper, men Jamie Carragher sier at kampen i dag blir ekstra spesiell.

Dagens kamp mot Manchester United blir Liverpools første hjemmekamp etter at Hillsborough Independent Panel avla sin rapport.
- Jeg har ikke spilt i en kamp som dette i mitt liv. Det er normalt en følelsesladet kamp mot Manchester United, men denne vil være ekstra spesiell, sier Jamie Carragher til Sunday Mirror.

- Jeg håper vi vinner kampen, men det er trolig viktigere ting enn resultatet på spill. Men selvsagt er vi fortsatt ute etter resultatet. Forhåpentligvis vil begge lags supportere stå sammen. Jeg er sikker på at de vil gjøre det.

Liverpool-veteranen er også takknemlig for de kommentarene Alex Ferguson har kommet med i forkant av kampen.
- Vi må gratulere Sir Alex Ferguson. Jeg setter virkelig pris på det han har sagt foran kampen. Jeg tror Liverpool-supporterne virkelig respekter hans kommentarer om kampen.

Liverpool har kun to poeng på fire ligakamper under Brendan Rodgers.
- Selvsagt trenger han mer tid. Det er en lang sesong. Jeg er sikker på at Brendan blir her lenge. Han har kommet inn og vist stor respekt for spillerne. Det tar tid å implementere sin filosofi i klubben.

- Det er ikke som det er hans feil at vi har fått denne starten. Han har bare brakt inn et par spillere. En av dem er Joe Allen, som er en av de beste spillerne.

- Han må få tid til å sette sitt preg på klubben.

Rodgers uttalte nylig at Carragher fortsatt har mye å tilføre klubben. En trenerrolle kan være aktuelt når forsvarsspilleren legger opp.
- Hvis jeg fortsetter som trener, noe jeg ville like å gjøre, er jeg sikker på at jeg ville lære mye av Brendan. Men jeg tenker ikke på å legge opp akkurat nå.

- Når du spiller for Liverpool, som er en meget stor klubb, er hver dag fantastisk, meget intens – spesielt for meg som lokal gutt.