- En ære å spille sammen med Suarez

Joe Allen beskriver det som en ære å spille sammen med Luis Suarez. Waliseren legger ikke skjul på at han er mektig imponert over uruguayanerens prestasjoner på banen.

- Jeg blir helt målløs av ham, sier Allen til Liverpool Echo etter Suarez sitt hat-trick mot Norwich.

- Det er et privilegium å spille sammen med Luis. Jeg er så takknemlig for at han er på mitt lag. Når du er ute på banen og spiller sammen med ham må du bare beundre en slik prestasjon, legger midtbanespilleren til.

- Målene og en del av de tingene han gjorde der ute, det er ikke mange i fotballens verden som klarer det. Han har alt som behøves for være en verdensklassespiss, og jeg er spent på fortsettelsen og betydningen han kommer til å ha for laget resten av sesongen.

- Hat-tricket hans mot Norwich i fjor ble nevnt før kampen. Norwich-fansen må være glade de ikke ser mer til ham på en stund.

Allen beundrer også Suarez for responsen han ga etter at han ble snytt for straffespark tidlig i kampen på Carrow Road.

- Det har vært mye snakk om Luis i det siste, og straffesparkene han skulle hatt. Han skulle hatt et soleklart straffespark mot Norwich, som han ikke fikk, men du så på reaksjonen hans at det ikke påvirket prestasjonen hans. Han leverte en nær perfekt kamp. Luis individuelt, og vi som lag, bare sto på videre.

Liverpool klatret til 14.plass på tabellen etter helgens seier, og Allen håper nå at denne seieren skal legge grunnlaget for ytterligere klatring på tabellen. £15M-mannen fungerte meget godt i trespann med Steven Gerrard og Nuri Sahin på Liverpools midtbane.

- Vi trives virkelig med å spille sammen vi tre. Vi har den samme spillestilen når det gjelder pasningsspill.

- Pasninger og bevegelser var gode, og det medførte at vi kunne kontrollere store deler av kampen. Det var en flott måte å ta vår første ligaseier på. Vi følte at dette var i emning på forhånd. Vi har ikke spilt dårlig, selv om vi har hatt noen skuffende resultater.

- Vi har ikke akkurat hatt hellet med oss når vi har trengt det, men vi har bare jobbet videre og konsentrert oss kun om oss selv.

- Nå starter sesongen for oss. Vi må forsøke å få noen gode resultater nå. Dersom vi fortsetter å prestere som på lørdag vil denne seieren være den første av mange.

- Med de talentene og de laget vi har, vet vi at det ikke er mange lag som kan stoppe oss dersom vi gir alt, avslutter Allen.