- En drøm i oppfyllelse

Conor Coady er meget glad for å ha debutert for Liverpools førstelag i 0-1-tapet mot Anzhi Makhachkala i Moskva. Fantastisk å spille under Brendan Rodgers.

Conor Coady, som kom til Liverpools akademi som 8-åring, fikk sin debut for Liverpools førstelag i går. Den 19-årige midtbanespilleren har tidligere vært ubenyttet reserve ved tre anledninger.
- Det var fantastisk. Jeg nøt hvert minutt, sa Conor Coady til Liverpool Echo etter debuten.

- Det var en stor kveld for meg og min familie. Det er hver gutts drøm å spille for Liverpool. Du må være tålmodig, se tiden an og jobbe hardt på trening.

- Jeg har ventet lenge på denne dagen, og det var meget spesielt å gå ut og spille. Jeg gikk fullt inn for det og var klar for min debut. Jeg er fornøyd med hvordan jeg spilte. Jeg synes alle spillerne gjorde det bra. Forhåpentligvis var dette den første kampen av mange for meg.

- Jeg synes vi var litt uheldige som ikke fikk med oss noe fra kampen. Det var en feil i forkant av deres mål. Vi var rystet over å slippe inn like før pause.

- Vi sto på og kjempet, og jeg synes vi var fantastiske taktisk.

- Som ung spiller ønsker du å spille mot de beste spillerne i verden. Det var stort å møte Eto’o. Han er fortsatt blant de beste – en klassespiller. Vi er bare skuffet over å ikke ha fått et resultat, men vi kommer til å slå tilbake fra dette og bli bedre.

- Det er fantastisk å spille under Brendan. Han har gitt mange av oss unge spillere kamper denne sesongen. Det er flott at han har vist oss slik tillit.