- En følelsesladet dag

Ian Ayre takker Manchester United for støtten til å minne de 96 omkomne på Hillsborough i Liverpools første hjemmekamp etter at Hillsborough Independent Panel offentliggjorde sin rapport.

Liverpool og Manchester United entret banen med 96 på ryggen av sine treningsjakker. Manchester United-ambassadør Bobby Charlton ga roser til Ian Rush for å legge ned på Hillsborough-minnesmerket, mens kapteinene Ryan Giggs og Steven Gerrard slapp ut 96 røde ballonger.

- Det var en meget følelsesladet dag for mange på Anfield i dag. Jeg vil takke Manchester United for deres støtte, sier Ian Ayre til liverpoolfc.com.

- Mye er skrevet om den voldsomme rivaliseringen mellom de to klubbene, og det er en stor rivalisering, men folk glemmer å nevne at like etter tragedien var Alex Ferguson en av de første til å ringe Kenny. Han spurte om det var noe Manchester United kunne gjøre for å hjelpe. De sendte en gruppe med egne fans for å legge ned skjerf og blomster på Anfield for å vise respekt. Det er noe Kenny aldri har glemt.

- Manchester United er ikke alene. Helt siden rapporten til Hillsborough Independent Panel ble frigjort har reaksjonene fra hele fotballsamfunnet vært fantastisk.

- Vi så alle hva Everton og deres supportere gjorde på mandag kveld. De er selvsagt tettere på tragedien enn mange klubber, men jeg har fått rørende respons fra hele UK og også fra utlandet. Jeg er sikker på at familiene og vår brede fanbase vil være enig i det.

- Forrige lørdag var Sunderland strålende, og så er det meget rørende å høre at supportere i klubber som Arsenal, Carlisle, Stoke, Manchester City og Rangers og mange flere viser sin respekt.

- Jeg vet at mange klubber spilte «You’ll Never Walk Alone» før avspark. Det var også et bilde fra den walisiske ligaen med fans fra Port Talbot Town som holdt opp et banner med støtte om rettferdighet.

- Denne sporten kan få mye negativ publisitet, men når det gjelder, står fotballsamfunnet sammen. De seneste ti dagene har vi sett det.

- På vegne av alle i Liverpool FC vil jeg si tusen takk.