- En mulighet for meg til å spille

Jamie Carragher innrømmer at han ikke lenger er en spiller for Premier League, men det at Liverpool er med i Capital One Cup gir ham sjansen til å få spille kamper og være med på suksess.

- Mange spillere som har greid å komme fram har fått sin debut i denne turneringen, svarer Carra da han blir bedt om å vurdere viktigheten av ligacupen, som nå bærer navnet Capital One Cup. – Det hender turneringen blir kritisert, men slik jeg ser det er den ikke langt unna FA-Cupen. Det er en fin cup å være involvert i og unge spillere vet at det vil gi dem en sjanse. Hvor mange ganger får du sjansen til å spille på Wembley for din klubb? I flere av de tidligere finalene jeg var med i spilte vi på Millennium Stadium, som var glimrende, men finalen i forrige sesong mot Cardiff var likevel noe jeg aldri vil glemme.

- Jeg har alltid prøvd å hjelpe uansett hvem jeg har spilt sammen med, uavhengig av alder, fortsetter scouseren til Daily Mail. 34-åringen er superveteranen på et generelt ungdommelig lag som Liverpool har benyttet i denne cupen. – Vi har noen unge spillere i laget nå og det har brakt tilbake minner fra da jeg slo igjennom. Du vet hva de går igjennom, av nerver og følelser.

- Du har en spiller som Andre Wisdom, som har vært utmerket. Han er en Liverpoolspiller, han kan slå en pasning. Alle ungguttene som har kommet fram de siste 18 månedene har gjort det likedan. Jack Robinson, Jon Flanagan, Raheem Sterling, Andre og Suso, de har gjort det virkelig bra. Jeg er sikker på at det vil komme enda flere, Conor Coady er for eksempel en som presser på.

- Det er bra for de unge spillerne hvis de er nervøse, det viser at de bryr seg. Du må tro på deg selv, men du trenger spenningen i kroppen. Det holder deg på tå hev. Det er klart at hvis det blir for mye nerver, da viser det at du ikke er klar for det, men det gjelder ikke de ungguttene vi nå har.

- Personlig ser jeg på ligacupen og Europa League som en sjanse til å få spille kamper. Det er noe jeg kan fokusere på, da jeg vet at jeg ikke vil få spille regelmessig i Premier League lenger.

- Vi er tittelholdere i denne turneringen og vi ønsker ikke å gi vekk pokalen. Wembley var fantastisk forrige sesong. Dette er en turnering som går kjapt unna, med en finale i februar, og vi har mulighet til å oppnå noe veldig tidlig. Det er hva vi ønsker å gjøre.