- En spesiell kveld

Nuri Sahin innrømmer at det var spesielt å bli tomålsscorer for Liverpool i ligacupseieren over West Bromwich.

Tyrkeren gjorde sine to første mål for Anfield-klubben på The Hawthorns, og håper det er nok til å gi ham en plass i startoppstillingen mot Norwich på lørdag.

- Det var veldig spesielt for meg å score mitt første mål for Liverpool, og det var et stolt øyeblikk. Vi stilte med et ungt lag, og de unge spillerne viste karakterstyrke i massevis. Det var sterkt å komme tilbake etter at vi ble liggende under, og de unge spillerne gjorde det veldig bra, sier Sahin til Liverpoolfc.com.

- Det var en god kveld for klubben, og jeg er glad for at de unge spillerne fikk sjansen til å vise seg frem. Jeg ble veldig imponert over Jack Robinson, som gjorde det svært bra på venstrebacken. Men alle de andre gjorde det også veldig bra.

- Det var flott å gjøre vinnermålet foran Liverpool-supporterne. De var fantastiske. Suso og Oussama Assaidi må også få honnør for måten de skapte sjansen for meg. Jeg var den heldige som fikk sette ballen i mål.

- Før kampen sa manageren at vi skulle skyte mer når vi fikk muligheten til det. Jeg fikk litt rom og tid. Jeg vet det var en tabbe av deres keeper, men dersom du ikke skyter vil du ikke score mål heller, så jeg ble glad når jeg så ballen gikk inn.

Jonjo Shelvey skal sone den andre av tre kampers karantene mot Norwich på lørdag, og det gjør at Sahin øyner håp om en ny kamp fra start når Liverpool gjester Carrow Road.

- Det blir opp til manageren å avgjøre hvem som skal spille, men jeg trives med å spille på dette laget. Jeg elsker å spille god fotball, og i dette laget får jeg sjansen til å gjøre det. Jeg ønsker bare å hjelpe laget og gi alt når jeg får sjansen. Forhåpentligvis får vi en ny seier på lørdag.