- En suksessfull sesong om FA-cupen vinnes

Liverpools mestvinnende spiller gjennom tidene, Phil Neal, mener at sesongen 2011/12 må karakteriseres som en suksess for Liverpools del, dersom de røde vinner FA-cupen i tillegg til ligacupen.

Neal, som vant åtte ligatitler med Liverpool som aktiv spiller, mener at laget fortjener kreditt for å ha endt en seks år lang trofétørke.

- To cuper vil være et godt utbytte fra sesongen etter min mening. Jeg vet supporterne er frustrerte over at laget ikke har vært i stand til å kjempe i toppen i Premier League, men det vil være fantastisk dersom man klarer å vinne to cuper, sier Neal til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har en følelse av at det er gjort fremskritt denne sesongen. Vi har løftet en cup, og har en sjansen til å vinne en til i neste måned. Det vil i så fall være et enormt pluss.

- Jeg ønsket å dra til nye Wembley med laget mitt, og Kenny har sørget for det denne sesongen. Nå ser jeg frem til en ny utfordring når laget skal forsøke å vinne FA-cupen. Vi må støtte laget, slik som alle Liverpool-fans alltid gjør. Vi står foran en ny cupfinale, og vi må alle sørge for at vi er hese når vi kommer hjem fra den, etter å ha ropt laget vårt frem til et nytt trofé.

- De unge spillerne har vært tungt involvert i cupturneringene. Spillere som Spearing, Kelly og flere med. De lærer hele tiden, og kan ta dette med seg inn i neste sesong.

- Jeg sa før sesongen startet at det ville bli vanskelig å spille seg inn blant topp fire, og det har vist seg å bli slik. Men dersom vi får orden på hjemmeformen vår neste sesong, kan vi være utfordrere. Vi har skapt masse sjanser i våre hjemmekamper. Vi må bare begynne å omsette dem i scoringer.