- Et lag i utvikling

Jose Enrique mener at Liverpool er et ungt lag under utvikling, og som har spilt bedre i ligaen enn antall poeng skulle tilsi. Spillerne må samtidig ta ansvar for at resultatene ikke har kommet.

- Vi har gjort det bra i cupene, mens jeg synes vi har fortjent mer enn vi har fått i ligaen, forklarer venstrebacken til liverpoolfc.tv. – Sannheten er imidlertid at vi ligger på 7.plass. Vi har spilt god fotball i mange kamper, men mot Wigan fortjente vi ikke å vinne.

- Dette er et lag i utvikling. Eierne har kjøpt unge spillere. Jeg mener vi allerede har en virkelig god tropp, men det er samtidig klart at alle må bli bedre.

- Manageren tar presset vekk fra oss og det er selvsagt bra, men sannheten er at når vi har en dårlig kamp da vet vi hvor feilene har kommet. Hvem spiller kampene? Det er spillerne. Hvem er det som må vinne kampene? Det er også spillerne.

- Spillerne er like frustrerte, svarer spanjolen på antydning om at det er mange fortvilte helrøde fans etter resultatene de siste ukene.

- Sannheten er at Liverpool hadde mange år uten å vinne noe og nå har vi allerede sikret oss en cup og spiller om å vinne en til.