- Et mareritt for forsvarerne

Brendan Rodgers ville ikke ha byttet ut Luis Suarez med noen andre spisser. Uruguayaneren utfordrer forsvarsfirere alene og er et mareritt for motstanderne.

Luis Suarez har scoret ti mål for Liverpool hittil denne sesongen.
- Det er ingen lag i verden som ikke ville hatt Luis Suarez. Han er blant 1 prosent av spissene i verdensklasse, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Når jeg ser på hva han gir oss hele tiden, tror jeg ikke det finnes noen i divisjonen som er bedre. Jeg har vært meget heldig i livet som har fått jobbe med noen toppspisser, men dette er en kar med utrettelig energi.

- For forsvarsspillere er han et mareritt. Mange ganger denne sesongen har han møtt en forsvarsfirer på egenhånd. Folk ser på Liverpool og tror at de kan stoppe vår trussel dersom de kan kontrollere Suarez, men de er fortsatt ikke i stand til det.

Luis Suarez er kun ett gult kort unna karantene.
- Det er en bekymring. Han er vår viktigste spiss, vår eneste spisse, og vi ønsker ikke å miste ham. Luis spiller på grensen i hver kamp, men han spiller spillet ærlig og jobber hardt. Forhåpentligvis pådrar han seg ikke et nytt gult kort.