- Et stolt øyeblikk

Liverpools nye manager ser fram til å lede de røde for første gang, da man spiller mot Toronto i kveld. Sjanse for ungguttene til å vise seg fram.

- Siden det er den første kampen vil det bli et stolt øyeblikk for meg, forteller Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

Trolig vil Rodgers la samtlige 27 spillere som for øyeblikket er i Nord-Amerika få spilletid på Rogers Centre, siden manageren har bekreftet at ingen vil spille mer enn en omgang hver.

– Vi ønsker at vi skal få skikkelig motstand. Det er ingen tvil om at standarden i MLS har steget for hvert år. Toronto er godt i gang med sin sesong, vi har bare hatt to uker med trening, slik at det vil bli en skikkelig gjennomkjøring for oss.

Kampstart er kl 22.00 i kveld. Kampen vises direkte på TV2PL1 og LFCTV Online. Vi føler også hvert spark her på liverpool.no, med pause- og sluttrapporter.

Fansen vil ikke minst være interessert i å få se hvordan ungguttene greier seg, typer som Raheem Sterling og Jordon Ibe.

- Jo mer erfaring du kan få som en ung spiller jo mer utbytte vil det få for deg i din karriere, understreker Rodgers.

- For noen av disse guttene, som Jordon som bare er 16 og Raheem som bare er 17, vil det være en stor del av deres utvikling å få være sammen med førstelaget.

- Det vil gi dem mye erfaring, og det gir samtidig oss en sjanse til å kunne se på dem.

- Vi ser virkelig fram til kampen. Vi har en veldig oppstykket tropp for øyeblikket med blanding av erfarne og unge spillere, og det vesentlige er først og fremst at vi skal bli bedre fysisk og få kamptrening.