- Everton vil være motivert for denne kampen

Steven Gerrard er sikker på at Liverpool møter et heltent Everton-lag på Wembley rundt lunsjtider i morgen.

Liverpool har kun tapt to av de siste 13 kampene mot Everton. Men for Gerrard handler nå alt om hvem som er best i morgen.

- Form, psykologisk overtak og tidligere møter betyr ingenting i morgen. Everton vil være heltente foran denne kampen, og det vil vi også. Vinneren av denne semifinalen vil være det laget som demonstrerer best form i morgen, sier 31-åringen til Sky Sports.

- Det legger ikke noe større press på oss at Everton er foran oss på ligatabellen. Alle er klar over at Everton er i god form, samtidig som vi har vært ustabile i ligaen.

- Everton har en super manager som er nøkkelen til deres gode form. De nye spillerne de hentet inn i januar har gjort dem mye sterkere. De er et lag det er vanskelig å slå, så vi vet vi står foran en veldig tøff kamp.

- Dette er en cupkamp, og da har ligaformen ingen betydning. Det er vanskelig å si hvem som er favoritt. Vi bryr oss ikke om hvem som er favoritter og hvem som ikke er det. Vi er kun interessert i jobben vi må gjøre for å slå Everton, og vi tror vi kan gjøre det.

Ligaseieren over Blackburn på tirsdag ga Liverpool-spillerne et løft, men Gerrard tror ikke det spiller noen stor rolle for utfallet av morgendagens kamp.

- Jeg tror ikke vi trengte noe løft. Vi forsøker å vinne alle kamper i denne klubben, og vi er positive og har tro på oss selv foran kampen mot Everton. Slik ville det også vært om vi ikke vant i Blackburn. Men jeg synes det var viktig at vi fikk satt en stopper for tapsrekken i ligaen.