- Fantastisk kvalitet fra Carroll

Kenny Dalglish sier at den formen Andy Carroll har vist de siste kampene er noe spilleren har bygget opp til gjennom hele sesongen. Manageren vil ikke hindre Andy eller andre røde å delta i OL.

- Andy vil tjene på det faktum at han har vært her i over et år og ikke har hatt problemer med skader denne sesongen, sier Dalglish om sin nr.9. Den storvokste spissen har vært i knallform de siste kampene og nevnes som en aktuell kandidat til landslagstroppen som Roy Hodgson tar ut til EM førstkommende onsdag. Andy Carroll kan også være aktuell for Storbritiannia i OL, dersom det ikke blir tur til Euro 2012.

- Han har vist fantastisk kvalitet de siste par kampene og dette er noe han har bygget opp til gjennom hele sesongen, fortsetter Liverpools manager.

- Jeg er sikker på at det vil gi ham en stor oppmuntring og at han vil starte neste sesong med friskt mot.

- Vi vet ennå ikke hva som vil skje med Andy i sommer, hvorvidt han vil reise avgårde med England i EM eller om han blir tatt ut til de olympiske leker. Jeg har ikke tenkt å ta ut laget til verken Stuart Pearce eller Roy, men hvis du ønsker å spille for landslaget, noe han gjør, er det beste å levere varene ute på banen.

- Hvis spillerne ønsker å være med vil det ikke være noe problem for oss, legger Kenny Dalglish til angående tilgjengelighet for spill i OL i London.