- Fantastisk resultat

Kenny Dalglish var svært fornøyd med 6-1 mot Brighton i 5. runde av FA-cupen. Hans synes hele laget bidro til storseieren. God 2.omgang.

Liverpool tok ledelsen ved Martin Skrtel i det 5. minutt, før Kazenga Lua Lua utlignet etter drøye kvarteret. Liam Bridcutt satte så ballen i eget nett, slik at lagene gikk til pause med 2-1 til Liverpool. Andy Carroll økte til 3-1, før Brighton nettet ytterligere to selvmål. Luis Suarez fastsatte sluttresultatet til 6-1.
- Det var fremragende. Vi fikk en god start da vi tok ledelsen. Martin scoret fra corner. De utlignet på et frispark. Det ville alltid bli slik at de fikk noe ballinnehav, så vi måtte holde oss inne i kampen og spillerne måtte stå på, og det gjorde de. Det var til stor hjelp å gå til pause med 2-1, sa Kenny Dalglish etter kampen.

- I 2.omgang synes jeg vi spilte meget bra. Vi var tålmodige og ødela mange av deres angrep. Vi kontret hurtig mot dem. Så for meg og alle knyttet til fotballklubben, spesielt spillerne, var dette et fantastisk resultat. Jeg synes alle gjorde det bra. Det er flott for de som har scoret målene, men de vet hvor viktig det er at alle bidrar. Jeg synes alle bidro i dag.

- Vi vet at vi har fått hjemmekamp mot Stoke, så vi skal ikke ta av, men vi ser frem til en ny kamp i FA-cupen.