- Får se hva som skjer

Den spanske ballkunstneren Daniel Pacheco innrømmer at han for tiden ikke spiller på nivået han ønsker, men sier til LFC TV at han fortsetter å jobbe hardt mot en førstelagsplass.

I formiddag vant Liverpools reservelag 4–1 hjemme mot Crystal Palace, og gikk dermed gjennom høsten uten ligatap.

Pacheco fikk hull på byllen for ungguttene like før pause, mens Adam Morgan satte enn Krisztián Adorján-retur i mål i åpningsminuttene av andre omgang. Bortelaget reduserte med 20 minutter igjen å spille, men så byttet Alex Inglethorpe inn Samed Yesil. Han satte inn 3–1 kort tid senere, og på overtid sørget et sjeldent Jon Flanagan-mål for at sluttresultatet ble 4–1.

– Det er godt å gå ubeseiret gjennom seriespillet. Manageren fortalte oss før kampen at alle motstanderlag har som mål å slå oss, så det var godt å fullførte del én av sesongen uten tap – og heldigvis et nytt mål fra meg i tillegg.

Spanjolen forsøkte seg umiddelbart fra avspark. Han så at Crystal Palace-målvakten stod litt langt ute, og 21-åringen rappet nådeløst til fra midtbanen. Keeperen fikk imidlertid slått ballen til hjørnespark, og hindret de røde i å ta ledelsen etter tre sekunder spilt.

– Jeg sa til (Adam) Morgan at han bare skulle trille ballen til meg, og jeg prøvde. Det var ganske nærme, så jeg skal kanskje prøve igjen neste gang.

Men etter et par-tre nye målsjanser satt ballen endelig i nota for Pacheco.

– Han (Crystal Palace-keeperen) var briljant. Det første redningen var helt strålende, og jeg fortalte ham hvor god jeg syntes han var. Jeg fortsatte å forsøke meg, og etter hvert fikk jeg målet – det er jeg fornøyd med.

Samed Yesil, som har vært ute av spill med en skade han pådro seg på landslagssamling, var tilbake i kamptroppen fredag. Han ble byttet inn i andre omgang, og scoret etter kun fem minutter. Lagkameraten forteller at spillergruppa er veldig glad for å ha målsniken tilbake.

– Ja, han har vært skadet en stund og følgelig mistet sin plass i troppen til førstelaget, så det var fint å se ham komme inn og score et vidunderlig mål.

Det har vært mye snakk om fremtiden til Pacheco, men foreløpig vet ingen hva han kommer til å gjøre i januar. Det ventes at Brendan Rodgers skal ta seg en prat med mannen som har 17 førstelagskamper for klubben, og spilleren selv holder kortene tett til brystet.

– Jeg gjør alltid mitt beste. Jeg forsøker å spille på min måte, mine styrker – kanskje ikke på nivået jeg selv hadde ønsket, men jeg fortsetter å jobbe hardt, og vi får se hva som skjer videre.

– Og det var vel gøy at også Jon Flanagan fikk score et mål?

– Ja, det var det. Han er en spiller som elsker å angripe og komme seg inn i boksen, og han fortjente virkelig denne scoringen.

Daniel Pacheco forteller at spillerne liker den nye reservelagstreneren, Alex Inglethorpe.

– Vi liker å jobbe med ham. Han liker å spille en stil hvor vi triller mye ball, har overtaket i ballinnehav og beveger oss mye, og jeg synes han passer flott inn i klubben.

Liverpool-reservene er det eneste U21-laget i landet som ennå ikke har tapt en ligakamp denne sesongen.

– Det er ikke enkelt å være ubeseiret i noen som helst liga, og vi har gjort noe som vil bli husket nå. Vi er nødt til å fortsette i samme spor (etter nyttår), og resultatene da vil fortsette å være gode, avslutter den blide målscoreren.