- Fokus på fotballen

Kenny Dalglish sier at forrige helgs kontroverser rundt Luis Suarez nå er et tilbakelagt stadium. Det er fullt fokus på fotballen. Selv setter han episoden i perspektiv.

Liverpool fikk mye negativ publisitet forrige uke etter at Luis Suarez ikke håndhilste på Patrice Evra før Liverpool møtte Manchester United på Old Trafford. Kenny Dalglish måtte selv ut å unnskylde sine kommentarer etter kampslutt. Selv setter han forrige ukes hendelser i perspektiv.
- Min kone, Marina, har ikke forlatt meg. Hun er fortsatt her, så jeg er ganske fornøyd, sier Kenny Dalglish til Mail on Sunday.

- Alle konsentrerer seg om søndagens kamp. Alt har blitt håndtert og vi har kommet oss videre. Vi må konsentrere oss om fotballen og sørge for at våre tanker er helt fokusert på å ta oss videre til neste runde i FA-cupen.

- Det (Suarez-Evra) har ikke blitt nevnt på trening. Vi bare konsentrerer oss om fotballen. Hvis vi ikke gjorde det, ville vi ha sviktet mange folk som elsker denne fotballklubben, og det har vi ingen intensjoner om å gjøre.

- Her jobbes det som vanlig, men det tar ikke bort vår takknemlighet for den støtten vi har her. Supporterne vil være fantastiske i morgen. Det er et FA-cupoppgjør, og spillerne vet hva de står overfor. Jeg er sikker på at det vil bli en fantastisk begivenhet, og Brighton vil ha med seg noen supportere. De har et brukbart lag.

- Jeg tror ikke viktigheten av cupene er slik folk følte tidligere. Dere ser det på tilskuertallet. Ligaen er prioritet for de fleste supporterne dersom dere spør dem. Hvis man kommer til finalen, er det fantastisk. De vil heller vinne ligaen eller berge plassen enn å vinne ligaen.

- Vi har vært i stand til å stille med sterke lag i cupene denne sesongen fordi vi har en sterk spillerstall. Uansett hvilket lag vi bruker på søndag, bør det være godt nok til å kjempe i kampen.