- Fokus på stabile resultater

Brendan Rodgers ønsker at Anfield skal bli et fort. Han forventer at den første ligaseieren på hjemmebane for sesongen skal bli en katalysator for bedre resultater.

- I de fleste hjemmekampene våre har prestasjonsnivået vært bra. Vi har vært uheldige som ikke har plukket opp resultater, sier Brendan Rodgers til The Independent.

- Vårt største fokus nå er å få stabile resultater. Faktum er at vi har bare vunnet to ligakamper på Anfield i 2012. I tillegg er det over et år siden vi har vunnet to Premier League-kamper på rad hjemme.

- Heldigvis er supporterne på stadion fantastiske når dere tenker på den statistikken. Hvis dere kommer til Anfield og ser hvor støttende fansen er, så er det egentlig helt fenomenalt.

- Vårt eneste fokus er å få stabile resultater. Da kan vi komme oss videre. Det er opp til oss. Det er bare spillergruppen og oss selv som kan forandre på det.

- Vi må ha fokus på det vi kan kontrollere og gå til kamp med en klar, definert plan. Hvis det ikke fungerer, må vi være fleksible i forhold til å få det riktig.

- Straks vi får det resultatet, så kan vi forhåpentligvis fly avgårde. Vi ønsker virkelig å lage vår hjemmebane til et fort.

I dokumentaren «Being Liverpool» har vi sett eksempler på hvordan Brendan Rodgers motiverer spillerne, blant annet da han skrev ned navnene på tre spillere som han trodde ville svikte laget denne sesongen. Navnene la han i hver sin konvolutt.

- Du er alltid ute etter å motivere spillerne og inne ulike måter å gjøre det på. Jeg tror spillerne virkelig likte det. De ønsket å vite om de var i konvolutten eller ikke.

- Jeg er alltid ute etter måter å motivere dem på, spesielt med toppspillerne fordi toppspillere liker utfordringen. Min jobb er å bidra med motivasjon. Managere og trener gjør det på ulike måter.