- Følelsesladet uke

Brendan Rodgers summerer opp ligasesongen så langt, og berømmer Luis Suarez og røde fans etter uavgjort i Sunderland.

Luis Suarez har tre gule kort på de fire første kampene i Premier League, og han er lagets toppscorer med to scoringer. Søramerikaneren kom igjen i søkelyset på Stadium of Light, da han fikk advarsel for filming og utlignet etter at han var blitt flyttet inn i midten den siste halvtimen av kampen. Repriser viste at hans gule kort var meget strengt idømt.

- Luis har vært glimrende for meg, forklarte Brendan Rodgers etter kampen. – Vi forandret hans posisjon en smule den første timen, slik at han kunne komme inn fra venstresiden og spille i hullet mellom midtstopperen og backen – jeg synes han gjorde det meget bra.

- Den siste halvtimen prøvde vi å få ham ennå litt mer involvert. Jeg synes han var utmerket, slik flere andre av våre spillere var.

Til Liverpoolfc.com forklarer også Rodgers bakgrunnen for at Liverpools spillere hadde «96» bakpå sine treningsdresser i Sunderland.

- Det handlet om å vise respekt. Vi følte det var noe vi ønsket å gjøre for familiene, de overlevende og for byens folk, slik at det var en avgjørelse klubben gjorde.

- Det har vært en vanskelig uke, både for byen og alle rundt det hele. Noen av spillerne var involvert i tragedien i form av sine slektninger.

- Det har vært en følelsesladet uke, men det er en del av det å komme til Liverpool. Som spiller eller manager skriver du en kontrakt, men du gjør også en overenskomst med supporterne. En med følelser.

- Støtten laget fikk i kveld var eksepsjonell og det hjalp å drive et ungt lag fremover. Vi ønsket å gi et håp av to årsaker. Både for oss selv siden vi har vist god fremgang, men vi har ikke helt fått de resultatene vi ønsket. Vi ønsket også å avslutte uka godt for supporterne som har hatt det veldig vanskelig.

- Totalt sett var det et godt poeng og vi har vist fremgang over de fire kampene vi har hatt.

- Mot West Brom måtte vi spille med ti mann – og en kunne se at de tapte 3-0 mot Fulham etter å ha blitt redusert til ti.

- Vår andre kamp mot Manchester City var utmerket og vi skulle ha vunnet kampen. Jeg så nok i den kampen til å forstå at vi kan være med og kjempe.

- Mot Arsenal var vi tamme og ikke på vårt beste, men jeg synes vi kom hit og spilte utmerket.

- Starten på sesongen kan noen ganger bli diktert av terminlisten. Vi har hatt vanskelige kamper, men de unge spillerne har vokst inn i laget, det har blitt ekstra ansvar for noen av de rutinerte spillerne, men vår rytme og tempo har hele tiden blitt forbedret og jeg tror det bare kommer til å bli bedre og bedre.