- Folk vil endre syn på Suarez

Luis Suarez ble konstant pepet ut av britisk fotballpublikum under fotballturneringen i OL. Brendan Rodgers tror at britene vil endre syn på uruguayaneren med tiden.

Suarez skrev under på en ny langtidskontrakt med Liverpool i går, og vil utvilsomt få en varm velkomst av Liverpool-publikummet når han trekker Liverpool-trøyen over hodet til kamp også denne sesongen. Men blant andre lags fans blir han konsekvent pepet ut etter episoden med Patrice Evra i fjor.

- Jeg hørte ikke reaksjonene til publikum under OL, men toppspillere blir pepet ut på alle bortebaner. Når det er negative reaksjoner mot en spiller, er det vanligvis fordi han er god. Det har vi sett gjentatte ganger, og spillerne blir sterkere av det, sier Brendan Rodgers til The Independent.

- Jeg husker scenariet med David Beckham fra noen år tilbake, hvor folk brente figurerer av ham. Nå er han verdens konge. Det er et eksempel på hvordan ting kan endre seg.

- Det viktigste man kan erkjenne er hvor man står, og så komme seg videre. Fjoråret var vanskelig for Luis, men nå er det en ny start. Jeg vil oppfordre ham til å konsentrere seg om fotballen. Alt annet vil bare være en hindring.