- Forberedelsene har gått bra

I morgen spiller England sin første kamp i EM, mot Frankrike i Donetsk. Troppen er nå fremme i den ukrainske byen etter å ha fløyet fra Krakow tidligere i dag.

- Dette er fantastisk. Jeg har tidligere sagt hvor stolt jeg er over å lede dette laget som kaptein. Stemningen i troppen er fantastisk, og forberedelsene har gått bra. Nå gleder vi oss til å komme i gang, uttalte Steven Gerrard til engelsk presse etter at troppen var vel fremme på hotellet i Donetsk.

- Vi har sett de kampene som har vært spilt til nå, og vi er spente og ser virkelig frem til vår første kamp. Jeg tror laget er godt fornøyd så langt. Vi reiste i formiddag, og nå har vi fått et par timers hvile i ettermiddag. Vi ser frem til vår siste treningsøkt, og så vil vi være klare for å møte franskmennene, fortsatte han.

- Som spillere må vi nå dele ansvaret på hele gruppen. Enhver tropp vil selvsagt savne spillere som Frank Lampard, Gareth Barry og John Ruddy, men vi må klare brasene uten dem. De andre lagene i turneringen har også lignende problemer, så vi må bare komme oss videre. Vi har sterk tro på at vi kan gjøre det veldig bra i denne turneringen.

- Det er varmt her, men det er varmt for begge lagene. Vi kommer ikke til å bruke varmen eller spilleforholdene som noen unnskyldning. Jeg kan bare gjenta hva manageren har sagt. Vi har lagt bak oss en to timers flytur, noe som er eksakt det samme som vi gjør når vi flyr hjemmefra for å spille i Europa. Vi har en rekke spillere som er vant med å spille i Europa.