- Fornøyd med uttellingen

Kenny Dalglish synes Liverpool hadde bra uttelling på avslutningene i dag. Suarez, Carroll og Gerrard spilte sammen fra start for første gang i dag, og han synes alle tre spilte fantastisk.

Martin Skrtel, Andy Carroll og Luis Suarez scoret for Liverpool mot Brighton. De øvrige tre målene var selvmål.
- Tre? Tar dere fra Steven (Gerrard) målet? Det får dere jaggu meg fortelle ham! Man kan ikke klage på deres spillere ønsket å forsvare målet sitt, men de var bare litt uheldige, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Noen sa at vi hadde 15 avslutninger på mål. Vi har sagt at vi ville like å få opp uttellingsprosenten, og i dag var det ikke så dårlig.

- Det var en god seier, men det var vanskeligere enn resultatet tilsier. Brighton spilte veldig bra mot oss på Amex Stadium i ligacupen og i en halvtime eller 40 minutter her var de også veldig gode.

- Vi fortjente å vinne og gå videre, men om resultatet gir et riktig bilde av kampen, er åpent for diskusjon.

Andy Carroll scoret sitt sjette mål for sesongen, og Dalglish fikk spørsmål om hva det vil gjøre med spissens selvtillit.
- Vi har hele tiden vært positive og vi kommer bestandig til å være det. Vi vil bestandig være støttende overfor enhver spiller som kommer til denne fotballklubben, og det spiller ingen rolle hva han heter. Det er vi som kommer til å vurdere om vi er fornøyd eller ikke, og vi er fornøyd med alle som har kommet hit siden vi kom til klubben.

Carroll, Suarez og Gerrard startet sammen for første gang.
- Det var jeg ikke klar over. De tre er fantastiske fotballspillere, og i dag spilte de fantastisk. Når et lag får sine ikoniske spillere på banen, er sjansen større for å lykkes. Men vi skal stå frem og bli regnet med som en tropp.

Luis Suarez og Andy Carroll har scoret ni mål på ti kamper de har spilt sammen.