- Fortsatt mye å spille for

Charlie Adam mener at Liverpool fortsatt har mye å spille for denne sesongen, men må erkjenne at det trolig blir uten ham på laget etter den alvorlige kneskaden han pådro seg mot QPR.

- Vi har fortsatt mye å spille for. En semifinale på Wembley står på programmet, og laget vil fortsette å kjempe i ligaen til det er matematisk umulig å ta fjerdeplassen. Jeg tror fortsatt laget kan klare det, sier skotten til Liverpoolfc.tv.

- Vi må børste av oss støvet etter tapet for QPR. Spillerne må være klare for kamp mot Wigan. Det blir en vanskelig sesonginnspurt, men alle ser frem til den. Det er en utfordring som alle spillerne ser frem til. De vil være klare, og vil forsøke å vinne så mange kamper som mulig.

- Vi har den beste staben i landet, og med kvaliteten på de spillerne vi har i klubben er det viktig at staben og fasilitetene rundt også er av beste merke. Vi har trolig noen av de beste fasilitetene som finnes her i Liverpool, og det håper jeg skal hjelpe oss i fremtiden. Vi stoler på staben og legeteamet vi har bak oss. Når vi er på banen er det viktig at vi vet at vi blir godt tatt vare på når vi pådrar oss skader.