- Forventer fremgang

Styreformann Tom Werner mener at Liverpool har en sterk spillertropp, og at en kan se fram mot en spennende sesong som vil gi fremgang under ledelse av Brendan Rodgers.

- Det er veldig spennende at Liverpool nå er her i Nord-Amerika, forteller Tom Werner til klubbens hjemmeside mens han overværer en treningsøkt i varmen ved Harvard universitet. – Det er en flott mulighet til fansen i Nord-Amerika til å få se denne troppen.

- Jeg blir oppglødd av å se treningen her da vi er så fornøyd over å ha fått Brendan Rodgers som vår trener, og at han innfører den filosofien som han har diskutert med oss. Det er også fint å få se alle de unge spillerne.

- Brendan er veldig gjennomtenkt, og du kan se det på de øktene han har. Jeg tror de neste par ukene vil være veldig viktige og jeg gleder meg til at de engelske spillerne kommer på mandag.

- Jeg tror alle som snakker med ham (Brendan Rodgers) føler hans entusiasme og intelligens og jeg ser virkelig fram til en stor sesong. Jeg tror at når hele troppen dukker opp og vi har Borini, Suarez og Downing, Johnson og Lucas Leiva er tilbake og Gerrard – da har vi en meget sterk tropp og jeg ser fram til resultatene.

- Det er ingen tvil om at vi forventer å bedre vår ligaplassering fra fjoråret.