- Fremgang på flere områder

Selv om resultatene i Premier League ikke har vært mye å skryte av den siste tiden, hevder manager Kenny Dalglish at Liverpool som klubb har fremgang på flere områder.

The Reds vant nylig sitt første trofé siden 2006, og er klare for semifinale i FA-cupen mot Everton den 14.april.

- Alt avhenger av øynene som ser. Jeg anser fremgang for klubben som suksess, og vi har fremgang. Vi beveger oss i riktig retning på flere områder. Det er kanskje ikke like synlig hele tiden, men klubben har fremgang på banen såvel som i og rundt Melwood. Utenfor banen har vi fremgang, og på akademiet er man i fremgang, uttalte Dalglish under sin pressekonferanse på Melwood i dag.

- Nå må vi bare få orden på resultatene i ligaen, slik at det blir en hyggeligere historie. Vi ønsker å kjempe med de beste i alle turneringer vi deltar i. Vi har gjort det utrolig bra i cupene, og det må vi gjenskape i ligaen. Det har vi ikke klart denne sesongen. Vi har spilt flere gode kamper, men vi har ikke klart å omsette dette i tellende resultater.

- Spillerne er like skuffet som alle andre når vi taper en kamp, men vi fortsetter å gjøre det vi må dag etter dag på trening. På et eller annet stadium er jeg sikker på at det vil bli bra. Vi fortsetter å gjøre det vi har tro på. Vi har utvilsomt hatt fremgang i løpet av det siste året, på en rekke felter – ikke bare førstelaget.

Tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier uttalte tidligere denne uken at det har blitt en besettelse for Liverpool FC å vinne ligaen igjen. Det synes Kenny Dalglish er vel sterke ord.

- Jeg vet ikke hva dere legger i ordet «besettelse». Det hadde vært fantastisk om Liverpool hadde vunnet ligaen. Vi gjorde det ofte i gamle dager. Det er en stund siden siste ligamesterskap, og alle som støtter Liverpool ønsker at klubben vinner ligaen igjen. Men til syvende og sist spiller du også en rekke andre kamper utenom ligakampene, og vi ønsker å vinne alle kamper vi spiller i. Jeg er ikke besatt av noe annet enn vår neste kamp.

Dalglish tror en uke uten kamp før Newcastle-kampen har gjort spillerne godt.

- Styrken til troppen kan måles i hvor godt man håndterer suspensjoner, skader og formsvikt. Vi har en veldig sterk tropp, som har blitt testet nå. Mange av våre spillere spilte tre kamper på seks dager, men denne uken har gitt alle muligheten til å komme til hektene igjen. Denne uken har vært produktiv for oss i så henseende.