- Fullt fokus på ligaen

Jay Spearing lar seg ikke distrahere av at Liverpool er klare for semifinalen i FA-cupen på Wembley, og bedyrer at han har fullt fokus på ligaen foran onsdagens bortekamp mot QPR i London.

- Det gir både meg selv og laget enormt med selvtillit at vi er klare for Wembley igjen, innrømmer Spearing til Liverpoolfc.tv.

- Vi har vært der en gang og vunnet, så det er ingen grunn til at vi ikke skal dra dit med stor tro på oss selv. Forhåpentligvis når vi finalen, fortsetter scouseren.

- Vi var svært misfornøyd med egen prestasjon i bortekampen mot Sunderland for en ukes tid siden, men vi var langt mer fornøyd etter at vi slo Everton på tirsdag. For klubben og for Merseyside vil en semifinale mot Everton være spesielt. Det vil være stort for begge klubber når supporterne reiser til Wembley for en semifinale. Alle spillere drømmer om å spille på Wembley, og det vil bare bli ekstra spesielt om det blir en semfinale mellom Merseyside-klubbene. Vi har tro på oss selv, og at vi kan nå finalen.

- Nå står vi foran en viktig kamp på onsdag, og vi må kjempe om tre poeng i den. Når semifinalen kommer, vil vi så se frem til den.

Spearing skryter ellers av Luis Suarez sin innsats i gårsdagens kvartfinale mot Stoke.

- Hver gang Luis har ballen vet du at han vil skape trøbbel for motstanderen. Det var også hyggelig at Stewie kom på scoringslista. Jeg synes vi fortjente seieren. Til tider klarte vi å holde ballen langs bakken og spille vårt eget spill, noe vi vet vi er i stand til, og vi skapte store problemer for dem.

- Vi visste det ville bli en fysisk tøff kamp mot Stoke. Vi måtte kjempe så godt som vi kunne, og det gjorde vi i samfulle 90 minutter.

Selv startet Spearing sin fjerde kamp på rad for førstelaget.

- Jeg er meget godt fornøyd med eget spill. Jeg synes vi kjempet godt gjennom hele kampen. Vi måtte vinne andreballene, noe som var svært viktig i denne kampen, og vi spilte også god fotball til tider. Jeg får mer selvtillit for hver kamp jeg spiller. Nå må jeg bare fortsette å vise manageren og fansen hva jeg er kapabel til.

Midtbanespilleren håper også å få starte onsdagens kamp mot QPR på Loftus Road.

- Det er en fin bane å spille på. Stemningen på tribunen kan være fiendtlig der, så vi må vise at vi kan spille vårt eget spill, ta de tre poengene og klatre på tabellen.

Som alle andre ber også Spearing for at det må gå bra med Bolton-spilleren Fabrice Muamba, etter at han kollapset med hjertestans i Lancashire-klubbens kvartfinale mot Tottenham.

- På vegne av meg selv, mine lagkamerater og trenerstaben, ønsker jeg å sende de beste ønsker til Fabrice og hans familie i en forferdelig tid for dem.